Июль
2024

Sjokktap for Bodø/Glimt: Åpnet døren i gullkampen

0

Sandefjord rystet serieleder Bodø/Glimt og vant 2-1 på hjemmebane. Det ga tre livsviktige poeng i bunnstriden, og åpnet gullkampen i toppen.

Blåtrøyene yppet seg fra start, og etter 28 minutter spilt satt den for hjemmelaget. Med litt hjelp fra en Glimt-spiller gikk skuddet fra Alexander Ruud Tveter i mål.

Før dagens oppgjør sto Sandefjord uten seier på de siste åtte kampene. Det var på tide med en seier, og den tok de like godt mot serielederen.

Bodø/Glimt gjorde tre bytter til andre omgang i håp om å kunne snu det – og det ble et annet bortelag vi fikk se etter pause.

Det ble noen interessante minutter ut i andre omgang i hvalfangerbyen.

I 59 minutt stanget Stian Kristiansen ballen elegant i nettmaskene mot gamle lagkamerater. Hjemmelaget doblet da ledelsen, men Bodø svarte umiddelbart. I 61. minutt sendte kaptein Patrick Berg ballen i mål etter at den var innom en Sandefjord-spiller.

Glimt jaktet lenge et utligning, men klarte ikke sette ballen mellom stengene. Sandefjord holdt unna, og gultrøyene må ta den lange veien hjem til Bodø uten et eneste poeng i bagasjen.

Med Glimt-tap her blir gullkampen nå mer åpen. Viking melder seg for alvor på, og vinner de neste kampen er de kun to poeng bak serielederen.