Январь
2024

Zuccarello med mål og assist da Wild slapp med skrekken

0

NHL-stjernen Mats Zuccarello bidro med både mål og assist da Minnesota Wild vant 6-4 borte mot Florida Panthers.

Wild er i en krisesesong i NHL og kom til kampen dagen etter å ha blitt knust 3-7 mot Emil Lillebergs Tampa Bay Lightning. Zuccarellos lag ledet 5-2 over Panthers, men holdt på å rote bort seieren i siste periode da Panthers reduserte til 4-5.

Zuccarello satte inn 4-1 til Wild med et flott skudd fra distanse i midtperioden. Nordmannen fikk også en målgivende da Kirill Kaprizov ordnet 5-2-ledelse i tredje periode.

Alle de fem første målene til Wild kom i overtall etter at Panthers hadde fått utvisninger. Det sjette satte Ryan Hartman inn i tomt bur etter at Panthers hadde tatt ut keeperen.

Kampen ble preget av høy temperatur og flere slåsskamper, blant annet et masseslagsmål etter at Wild-keeperen ble felt. Zuccarello holdt seg unna både slagsmålene og utvisningsboksen.

Wild står med fem tap på de siste sju kampene og er i bunn i sin avdeling. Neste kamp er mot Carolina Hurricanes søndag. (NTB)