Fire år etter at Jahn Teigen gikk bort, 70 år gammel, samlet venner og kolleger seg på scenen for å hylle ham på det som ville vært 75-årsdagen hans.

Dagbladet

Denne helgen er det duket for hyllestkonserten «Ikke som alle andre» for musiker Jahn Teigen.

Ryerson og Dortmund slapp med skrekken – vendte til seier

NRK.no (sport)

Julian Ryerson og Borussia Dortmund var i ordentlig trøbbel hjemme mot Bochum fredag kveld, men en sterk snuoperasjon sørget for 4-2-seier og tre poeng til gultrøyene. Dermed klatrer Dortmund helt opp i ryggen på serieleder Bayern München, som har spilt én kamp mindre enn Ryersons lag. Det skiller to poeng mellom de to rivalene. Like etter at et kvarter var unnagjort i Dortmund kombinerte gjestene praktfullt, og fra 13-14 meter var Matus Bero sikker da han brakte Bochum opp i 1-0. Fem minutter senere... Читать дальше...

Guro Reiten med måldobbel da Chelsea herjet

Guro Reiten fant veien til nettmaskene to ganger da regjerende seriemester Chelsea imponerte stort og slo Crystal Palace 7-0 på bortebane i den engelske superligaen fredag. Aggie Beever-Jones scoret gjestenes første for kvelden etter lekkert kontringsspill drøye fem minutter før pause. Kort tid ut i den andre omgangen stilte tidligere Barcelona-spiller Lucy Bronze inn siktet fra distanse, og med en strålende avslutning doblet forsvarsspilleren Chelseas ledelse. Med en halvtime igjen å spille økte... Читать дальше...