31

City-seier etter VAR-sjekk på overtid

0
NRK.no

Jørgen Strand Larsens scoring så ut til å fikse ett poeng for Wolverhampton, men langt på overtid avgjorde Manchester City og vant 2–1.

Strand Larsen sjokkerte gjestene med sin tidlige scoring. Seks minutter var spilt da Nélson Semedo fant den norske spissen med et perfekt innlegg, og en upresset Strand Larsen kunne trille Wolves opp i føringen.

Scoringen var hans tredje etter overgangen til Premier League-klubben i sommer.

Josko Gvardiol utlignet med et langskudd senere i den første omgangen, og fem minutter på overtid stanget John Stones inn seiersmålet til City etter et hjørnespark.

Scoringen ble annullert for en offside på Bernardo Silva, som sto i nærheten av Wolves-keeper José Sá i det Stones headet. Dommeren gikk ut for å se situasjonen på skjerm, før han så dømte mål.

Dermed tok Manchester City de tre poengene, og topper Premier League-tabellen med 20 poeng på åtte kamper. Liverpool er riktignok to poeng bak, før de møter Chelsea klokken 17.30. (NTB/NRK)