30
31

To norske mål fikset Hammarby-seier i Mesterligaen

0

Vilde Hasund og Cathinka Tandberg scoret hvert sitt mål da Hammarby vant 2–0 over østerrikske St. Pölten i mesterligaen i fotball.

Hammarby fikk dermed en strålende start på gruppespillet, og det med de tre norske spillerne Hasund, Emilie Joramo og Julie Blakstad fra start.

Hasund sørget for hjemmejubel i den svenske hovedstaden da hun banket inn kveldens første scoring i det 18. minutt.

I den andre omgangen ble to andre norske spillere – Tandberg og Thea Sørbo – byttet inn for Hammarby, og Tandberg sikret seieren da hun var sikker alene med keeper like før slutt.

Anna Jøsendal satt hele kampen på benken til Hammarby, som i tillegg til St. Pölten har Barcelona og Manchester City i mesterligagruppen. De to beste i hver gruppe går til kvartfinale.