29
30

Brann reddet av drømmescoring på overtid – forlenger 15 år lang rekke

0

Siden 2009 har ikke Brann røket på et eneste tap mot Sandefjord. Søndag så det lenge ut til at den rekka skulle brytes, men på overtid reddet Niklas Castro Brann og sikret 2-2.

– Det er viktig at vi får den scoringa. Det var en tung dag, men vi får med oss ett poeng, sier Castro til TV 2.

De siste 15 årene har Brann vunnet ni av oppgjørene, mens fem har endte uavgjort.

Med en sånn historie ble det raskt tent et håp blant hjemmefansen da Stefán Ingi Sigurdarson sendte vertene i ledelsen etter åtte og et halvt minutt.

Jakob Dunsby serverte en perfekt stikker til Sigurdarson som ikke gjorde noen feil foran mål.

Etter en halvtime mot Sandefjord meldte Felix Horn Myhre seg til dyst og utlignet for gjestene. Aune Heggebø la til rette for sin Brann-kollega som relativt upresset fikk sikte og satte inn 1-1-målet.

Myhre har vært et av norsk fotballs heteste navn den siste tiden. Brann-spilleren fikk sin første landslagsscoring da Norge møtte Østerrike.

Etter pause tok Loris Mettler Sandefjord tilbake i ledelsen. Nok en gang stod Dunsby for serveringen. Sandefjord-spilleren headet ballen inn foran mål, der Mettler bare kunne styre den inn.

Sandefjord så ut til å få sin første seier mot Brann på 15 år, men halvveis inn i overtiden sørget Niklas Castro for 2-2 med en drømmescoring da han skrudde ballen elegant inn i på innsiden av nettveggen.